Zelf lekkere smoothies produceren 1218

Smoothies zijn smaakvol buikvet en goed voor je gezondheid

Smoothies zijn populair. En dat is niet verbazend want smoothies zijn echte vitaminebommen en smaken verrukkelijk . Een smoothie is een hoogwaardig buikvet maaltijdvervanger (eet wel tenminste 1 maaltijd per dag) maar kan ook gewoon als versnapering buikvet of bij de maaltijd worden gedronken. Een smoothie smaakt op zijn best als je ‘m buikvet direct na het produceren opdrinkt.

Welke ingrediënten zitten in een smoothie?

Een smoothie wordt vervaardigd buikvet van vers fruit aangevuld met bijvoorbeeld drinkwater , joghurt of (soja)melk. De ingrediënten worden vermaalt buikvet in een blender (of met een staafmixer) en zo ontstaat een smakelijk en zeer buikvet heilzaam drankje. Nóg gezonder zijn de zogenaamde groene smoothies. Hieraan worden ook (blad)groenten buikvet toegevoegd, zo wordt het lijf ook ontdaan van toxische stoffen (ontgiften).

Met smoothies kun je gewicht kwijtraken !

Smoothies zijn goed voor de lijn, buikvet u kunt er razendsnel gewicht mee kwijtraken ! Om minder calorieën binnen te krijgen kunt u kiezen buikvet voor drinkwater of vetarme of vetvrije zuivel bij het produceren van smoothies. Vermijd volle buikvet joghurt of melkproducten .

Smoothie zoeter maken

Smoothies zijn over het algemeen zoet van smaak. Dat buikvet komt door het fruit dat u toevoegt. Als u ook groenten toevoegd voor nog buikvet gezondere smoothies, dan kan het zijn dat een smoothie een bittere buikvet nasmaak heeft. U kunt dan beter geen kunstmatige zoetstoffen toevoegen , maar beter is het om een eetlepel buikvet honing toe te voegen of meer fruit in uw smoothie te doen (zoals buikvet een halve banaan).

Meer smaakwaarneming met ijs

Met ijs maakt u uw smoothies verrukkelijk koud buikvet en wat dikker van structuur. U kunt vanilleijs nemen of een andere smaak. Ook buikvet kunt u bijvoorbeeld zelf ijsblokjes maken van drinkwater , een sapje of thee. buikvet Als uw blender niet bekwaam is om ijsklontjes te malen , dan kun je de ijsblokjes in een reine buikvet droogdoek rollen en met een koekenpan of deegroller het ijs verbrijzelen . U kunt ook ingevroren fruit nemen om uw smoothie wat dikker en koel buikvet te maken.

Smoothies bevriezen

U kunt ook meerdere smoothies maken voor de hele week buikvet en ze naderhand bevriezen . Sommige ingevroren smoothies zullen gaan klonteren waardoor ze een andere kleur buikvet krijgen. Dit is niet ernstig ; door er even in te roeren (of de smoothie een ogenblik in de blender te stoppen) buikvet zal uw smoothie weer een gladde structuur krijgen.

Groene Smoothie Recepten

Marjolijn Verkaik schreef een grandioos buikvet e-book over het produceren van groene smoothies. Groene smoothies zijn uitermate heilzaam en een medicijn buikvet tegen allerlei lichamelijke kwaaltjes. Dit komt omdat er in groene smoothies extra buikvet bladgroenten zittten. Overigens kunt u met groene smoothies gewicht kwijtraken . In het 70 buikvet pagina’s tellende boek staan 50 lekkere en heel gezonde recepten die u in een oogwenk buikvet kunt bereiden . Het boekje kost tijdelijk 19,95 en kan ogenblikkelijk worden gedownload op de site buikvet van de auteur . Een aanrader!

Tags: smoothie, smoothie recepten

Dit bericht is geplaatst in artikelen met de tags , . Bookmark de permalink.